Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kulinářským pořadem už prošly stovky soutěžících z celé republiky, ale málokterý z nich se divákům vepsal do paměti jako Lukáš Vaněček (25), jehož postřehy s výrazným severomoravským akcentem patří k tomu nejlepšímu, co televizní pořad vyprodukoval.

Mladý muž, který si přivydělává jako hodinový manžel, se u stolu setkal se čtyřmi ženami, a snad právě proto měl potřebu demonstrovat nadřazenost mužů, což ovšem v jeho podání dostalo tragikomické vyznění. Lukášovy šovinistické komentáře totiž dámy spíše pobavily, než pobouřily.

Vrcholem řečnického umění vyučeného tesaře byla debata o žirafách, které zdobí jeho byt. „Mám rád žirafy, líbí se mi. Je to fascinující zvíře, jak může vyrůst docela do také výšky,“ exceloval Lukáš, načež Martina dostala záchvat smíchu.

Egoistický mladý muž se prezentuje jako odborník na partnerské vztahy. Chlap je podle něj vůdcem smečky a ženy by mu měly sloužit a příliš si nevyskakovat. Jeho teorie mu ale moc nevychází, protože nemá stálou partnerku. „Jsem taký volnější, že si můžu jako víc užívat a jít si kdy chci domů, že mě prostě nikdo nehlídá, že jsem přišel napitý,“ perlil komický účastník Prostřena, jehož nejlepší hlášky najdete na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám