Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Venezuela je líhní krásných modelek a vítězek světových soutěží krásy. Latinskoamerická země se však může pyšnit i vysportovanou kráskou Michelle Lewin, pro niž je fitness centrum druhým domovem.

Některé kulturistky jsou samá hora svalů a nemají v sobě ani trošku přitažlivosti. Při pohledu na tělo atraktivní fitness kulturistky z Venezuely ale musí zazářit nejedno mužské oko!

Michelle se nepyšní jen vypracovanými břišáky a pružnou sexy postavou. Její tělo zdobí i pořádné vnady, kterými se pochlubila na sociální síti. Na snímku v titěrných bikinách to atraktivní sportovkyni neuvěřitelně slušelo.

Michelle už od malička toužila po dráze úspěšné modelky. Ač byla štíhlá a krásná, objevila se jen na několika málo přehlídkách. Brzy se začala věnovat naplno fitness cvičení a konečně se na ni usmálo štěstí.

Během jedné plážové párty v roce 2009 si jí všiml fotograf, který v Michelle spatřil hvězdný potenciál. Snímky měly úspěch a od té doby se Michelle pravidelně objevuje v časopisech ve Spojených státech, Dánsku a doma ve Venezuele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám