Hlavní obsah
Článek

Je to jen pár dní, co se po dlouhé době objevila na veřejnosti na charitativním bazaru Báry Nesvadbové (49), a neměla zrovna radost, že ji tam objevili fotografové. Koho by taky potěšily články v médiích o tom, že vaše postava není zrovna ideální, a navíc jste se zapomněla namalovat. Ani Natálie Kocábová (39) na to dost nadhledu nemá.

"No, byly tady i spekulace, jestli nejsem znovu těhotná. Ale nejsem. Jsem tlustá a mám z toho mindrák. A moc o tom mluvit nechci, protože čím víc se něco rozmazává, tím víc si toho všimnete," řekla Super.cz na křtu svého nového románu Tohle byl můj pokoj. Ten je, současně i s divadelní hrou pro Terezu Brodskou (55), která spolu se zpěvačkou Vladivojnou La Chia knížku křtila, důkazem, že Natálka se rozhodně na mateřské nefláká, i když nechodí jako jiné maminky třeba do fitka.

"Psávala jsem, když Mia spala. Od jejího roku už to ale nešlo, takže jsem si našla chůvu a chodím psát do dvou kaváren," prozradila, jak si organizuje čas na psaní a také na nahrávání nové desky, protože ani na muziku nerezignovala. S tátou Michaelem Kocábem, s nímž po jeho odchodu od rodiny a založení nové s Lejlou Abbasovou (44), opět dobře vychází a také občas koncertuje.

V novém románu, který jí do nakladatelství doporučil její spisovatelský guru Miloš Urban, se pohybuje na hranici reality a surreálna, ale dají se tam najít i okamžiky z jejího vlastního života. "Třeba pokud jde o ukázku, kterou jsem na křtu četla, tak táta se opravdu jednou zabouchl bezpečnostními dveřmi v bazénu a zůstal tam trčet několik hodin. Jen to nebylo o Vánocích, to byla autorská intence," smála se Natálie, která žije v soukromí velmi spokojeným životem s manželem Štěpánem a dvěma dětmi. "Už čtrnáct let se milujeme a doufám, že to vydrží až do konce života," přeje si.

Reklama

Další články

Načítám