Hlavní obsah
Článek

V Hollywoodu sice patří k nejobdivovanějším herečkám, ale ne všechny její tělesné partie jsou výstavní. Angelina Jolie (48) je stále hubenější, čímž ztrácí svůj půvab.

Filmová Lara Croft má za sebou opravdu výjimečný rok. Nejenže se konečně stala manželkou Brada Pitta (60), s nímž vychovává už šest dětí, ale velmi se jí daří také po profesní stránce. Angelina Jolie letos u diváků zabodovala rodinným filmem Zloba - královna černé magie a velká očekávání doprovází drama Nezlomný, pod nímž je podepsána jako režisérka.

Snímek, který by mohl ovlivnit oscarové nominace, ještě nedorazil do kin, a Angelina už pracuje na dalším projektu. Na Maltě natáčí romantický film By the Sea, v němž režíruje samu sebe i Brada Pitta.

Zběsilé pracovní tempo se ale nepříznivě podepisuje na vizáži herečky, která dříve figurovala na předních pozicích žebříčků nejžhavějších žen planety. Angelina Jolie sice neztratila úsměv hollywoodské hvězdy, ale když fanouškům v Paříži zamávala na pozdrav, vyděsila je její vychrtlá ruka, z níž vystupují kosti. Filmové hvězdě by určitě prospělo, kdyby pár kil přibrala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám