Hlavní obsah
Článek

Marii Doležalovou známe z Comebacku, taky v Cestách domů jsme ji viděli nebo třeba v Divadle Na Fidlovačce. K televizní tvorbě teď přibude epizodní rolička v Kriminálce Anděl. A s přípravou na ni se Marie svěřila na svém blogu.

„Zatímco na obyčejné kostýmní zkoušce kolem vás cvrlikají kostymérky a říkají ‚Ta růžovoučká ti jde k pleti a řeknem holkám, ať ti udělají nějaký pěkný culíčky, a zkus si ještě tyhle třešinkový lodičky, ty jsem si myslela, že by k tomu šly, jestli ti budou?‘, tady na vás zcela bez emocí kouká kostýmní šéfová a znuděně říká ‚Máš tam ještě nějakou větší gotickou mikinu, Helčo? Až jí useknou hlavu, aby se to schovalo do tý kapuce?‘, případně ‚Zkus si tohle spodní prádlo, je malinko zateplený, až v tom budeš ležet na patologii. Ale nesměj mi to holky umazat od toho nazelenalýho mejkapu!‘,“ rozepsala se herečka o zážitcích ze zákulisí natáčení seriálu.

Tím také naznačila, že její postava, která zavítá do nedělního dílu, bude hodně výživná. Ze štábu se k nám doneslo, že ji mimo jiné srazí auto.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám