Hlavní obsah
Článek

Když se před pěti lety objevila Susan Boyle na konkurzu pořadu Británie má talent, byla to veliká senzace. Nepěstěná kostelnice ze Skotska zpívala jako anděl. Pořad jí pomohl stát se profesionální zpěvačkou a vydat několik alb, toužila však také po tom, aby jí sláva pomohla najít životního partnera. Jenže ve třiapadesáti letech je stále starou pannou. A viní za to teď katolickou výchovu svých rodičů.

„Mí rodiče byli oddaní katolíci a musela jsem se držet v určitém druhu předepsaného chování, to je důvod, proč jsem stále nezadaná. Jednoduše řečeno, prostě ještě nepřišel ten pravý,“ posteskla si Susan.

Přestože je stále sama a na muže svých snů nenarazila, nepřestává doufat, že ho potká a založí s ním rodinu.

„Bylo by moc hezké mít někoho ve svém životě, také bych moc ráda měla dítě, takže budu pořád čekat. Mezitím mám ale šestnáct neteří a synovců, ti mě velmi zaměstnávají. Pokud si to Bůh bude přát, stane se to,“ dodala Boyle.

Také za pěvecký talent děkuje Bohu, v něhož pevně věří. „Bůh si musí myslet, že je zpěv pro mě dobrý. Má víra je pro mě důležitá, mou oblíbenou svatou je Bernadetta. Pocházela z chudého prostředí a dostala se duchovně hodně vysoko. Cítím s ní jisté spříznění, ačkoli nejsem na její výši,“ dodala Susan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám