Hlavní obsah
Článek

Z domu Dariny Nové (66), exmanželky Josefa Rychtáře (65), se posledních pár měsíců stala válečná zóna. Vdovec Ivety Bartošové, jenž se tam nastěhoval poté, co musel urychleně na příkaz Artura Štaidla opustit dům své zesnulé ženy (v tom exmanželčině má nepatrný podíl), měl už několikrát slovně velmi nevybíravě napadnout svou bývalku (policie, přestože je Darina svědkem v trestním řízení vedeném proti Rychtářovi, s tím nic nedělá). Vždy to ale popíral. Jak soužití bývalého páru popisuje jeho nejvěrnější nohsled, zvukař Standa? Darina prý skutečně zažívá peklo!

Většina by asi čekala, že poté, co své ženě provedl, nebude mít potřebu vrátit se zpět, a když už, bude krotký jako beránek. To ale ani náhodou nemá být Rychtářův případ. „K naprostému ukončení veškeré komunikace s Pepou a částí jeho rodiny jsem přistoupil z víc důvodů, jeden z těch podstatných ale byl ten, jak nehorázně se ke své bývalé ženě choval. Opravdu jsem se za něj styděl. Častoval ji neurvale těmi nejhrubšími urážkami a dával jí najevo, že si tam bude dělat, co chce. Do té doby se mi ani nechtělo věřit, že by k ní mohl být tak hrubý, jak se psalo. Ale pak jsem to zažil na vlastní kůži a bylo to ještě horší,“ svěřil Super.cz Stanislav Lysý.

„Kolikrát jsem mu říkal, že nechápu, proč se takhle chová. Darina byla nad věcí, mluvila s ním klidně. Má tam velkou dvougaráž, a kdyby s ní komunikoval jinak, věřím tomu, že by se s ní dokázal domluvit na tom, že by si to místo mohl přestavět na své nové bydlení. Jenže na moje výtky mi sprostším způsobem řekl, že mi do toho nic není. Asi novináři měli fakt pravdu, když o mně psali jako o poskokovi, v takových chvílích jsem se tak cítil. Přines, odnes, pomoz, ale drž ústa,“ tvrdí Lysý.

Chování pána uren se prý po smrti Bartošové radikálně zhoršilo. „Dřív občas popil, ale po smrti Ivety už denně a pak se měnilo i chování k jeho nejbližším. Choval se strašně. A to jeho každodenní vyhrávání Ivetiných písniček! Řvalo to na lesy. Každému to po čase lezlo krkem a nedivím se, že i někteří sousedé s tím měli problémy,“ dodal zvukař. Ten musí být za posledního půlroku hotovou studnicí znalostí o soukromí říčanského „démona“, takže si počkáme, co z něj ještě vyleze…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám