Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to měsíc, co Kristině Kloubkové v Televizních novinách vyměnili partnera, a zatímco k Reyovi Korantengovi (49) se vrátila stálice Lucie Borhyová (46), ona vyfasovala bývalého sporťáka Martina Pouvu. Jak se sympatická blondýnka s novým kolegou sžila?

"Myslím, že jsme se zaběhli dobře. Ohlasy jsou kladné i záporné, jak se dalo očekávat, ale baví nás to s Martinem moc. Pořád se učíme nové věci a je to fajn. Dokonce měl manželku baletku, což je docela dobrý," smála se bývalá tanečnice.

"Martin nedávno naši dvojici pojmenoval krásná a klidný. On je opravdu neskutečný kliďas, což je pro mne velmi příjemné, protože takového chlapa vedle sebe potřebuju. Navíc neustále vypráví nějaké vtipy. Myslím, že jako lidi jsme si sedli," míní.

Když jsme ji vyzvali, aby srovnala Pouvu s Korantengem, měla to ujasněné. "Určitě Rey vypadá trošku jinak. Ne, to je vtip. Já říkám, že Rey je zakotvený strom, který tam vyrostl a krásně kvete, voní a všechno zná a ví. Člověk se o něj doopravdy může opřít. A s Martinem se zatím opíráme o sebe navzájem, a snad já pro něj oporou opravdu jsem," věří.

"Navíc Rey je zvyklý na Lucku, myslím, že i on to se mnou měl těžké. S Martinem máme tu výhodu, že si na sebe můžeme zvykat. A pak budeme vědět, co ten druhý upřednostňuje, co mu vadí a tak dále. Bude fajn, až to budeme cítit. A kromě toho všeho se mi zdá být Martin opravdu pěkný chlap, který se divačkám líbí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám