Hlavní obsah
Článek

Vidět herce Hynka Čermáka oblečeného je poněkud netradiční. Ti, kdo sledují seriál Až po uši od Jana Hřebejka, ho spatří nahého v každém díle, stejný režisér jej svlékl i ve filmu Svatá čtveřice, kde si s Jiřím Langmajerem (57) měnili na sex partnerky. My jej netradičně potkali na zkoušce obleků pro nový film.

"Je pravda, že buď hraju nahý, anebo v nějakých maskáčích. Tohle je velká změna, ale k dobrému. Mám na sobě poprvé v životě na míru ušitý oblek z materiálu, který když si obléknete, tak se cítíte jako v teplákové soupravě, ale přitom to vypadá skvěle. Jsem úplně nadšený," říká.

A proč si myslí, že jej režiséři tak rádi obsazují do rolí s postelovými scénami? "Myslím, že jsem typický český milovník. Mám pleš a bříško jako každý druhý Čech, tak je to uvěřitelné. Taky mě nikdy nenutili hubnout nebo chodit do posilovny," smál se.

Ve filmu GangsterKA na motivy knihy Jaroslava Kmenty bude hrát Čermák postavu, jejímž předobrazem je Radovan Krejčíř. Aby byl prý dostatečně důvěryhodný, pořizují filmaři pro snímek s rozpočtem 70 miliónů korun i luxusní obleky. Nás ovšem zajímalo, zda herce uvidíme i tak, jak jsme běžně zvyklí. Tedy jak jej pánbůh stvořil.

"V tom našem scénáři, který se opírá o skutečný příběh, má hrdina krásný vztah s manželkou, kterou mi bude hrát Vlastina Svátková. Ten vztah je velmi romantický, ta žena je velmi silná, a je tam spousta scén, minimálně pět, nechci říct erotických, ale jsou to spíš extrémní milostné scény. Mezi nimi nejde jen o sex a o lásku, ale většinou se do toho plete ještě něco kolem toho gangstera. Žena to s ním nemá jednoduché," popsal nám Čermák.

A jak je na tom se ženou v reálném životě? "Já ženatý nejsem, a to je důkaz, že ani se mnou to ženy nemají jednoduché. Přitom ženu mám, s Danielou jsme spolu šestnáct let, máme spolu dvě děti, ale ještě jsme se nevzali. A to je staršími Bořkovi už jedenáct let. Nějak nebyl čas, nepřemýšleli jsme o svatbě. Ale teď mám ten oblek, tak se nad tím znovu zamyslím," uzavřel Čermák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám