Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kellie Maloney (61) nebyla vždy ženou, její tělo dříve patřilo trenérovi Franku Maloneymu, pod jehož dohledem získal Lennox Lewis titul mistra světa v těžké váze.

K zásadní změně se Frank odhodlal až v pozdním věku a jeho proměna v ženu je vykoupena bolestí a utrpením. Kellie teď zveřejnila drsné snímky, které ji zachycují po dva týdny staré operaci, která ji měla zbavit mužské vizáže. Na nich nepřipomíná ženu ani muže, ale hororové monstrum.

„Prožívala jsem nepředstavitelnou bolest. Krvácela jsem z očí a měla jsem pocit, že moje hlava exploduje jako bomba. Každou vteřinu to bylo nesnesitelnější,“ popsala Kellie svůj stav po zákroku. Její hlava tehdy měla dvojnásobnou velikost, což zapříčinilo zástavu dechu. Lékaři tak deset hodin bojovali o záchranu jejího života.

Kellie si byla dobře vědoma toho, že první okamžiky po operaci pro ni budou utrpením, přesto byla toto riziko ochotná podstoupit, aby získala novou tvář a lidé si ji tak stále nespojovali s její minulostí. Úřady už ji evidují pod ženskou identitou, a Kellie chce svou proměnu dovést k dokonalosti.

Reklama

Další články

Načítám