Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jejich start byl nenápadný, ale už začínají být za hvězdy. A to se všemi výhodami i nevýhodami! Čtveřice slaďoušů z chlapecké skupiny New Element má od pondělka přidělenou ochranku. Jejich fanynky totiž začínají být dost nebezpečné.

Kluci měli vystoupení na akci Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou, kam dorazila jejich početná fanouškovská základna. A mladší kopie Bena Cristovaa, rapper Chris, skoro došel k úhoně. „Holky se na něj sápaly, a když jim podával ruce, využily toho a stáhly ho k sobě z pódia. Tam ho dost podstatně pomuchlovaly. Zachránil ho až Lukáš Cestr, když ho s vypětím všech sil vytáhl zpět,“ dozvěděli jsme se od zdroje z akce. Podobné zážitky v Česku měli naposled snad kluci ze skupiny Lunetic.

Mladíci dostali okamžitě ochranku a příště už budou zavedena bezpečnostní opatření. „Nedá se nic dělat, už začalo davové šílenství a kluci si už musí dávat trochu pozor i na to podávání rukou. Ochránce jim bude dělat chlapík, z kterého by mohly být fanynky ve finále ještě víc paf než z nich,“ směje se producent boybandu.

Už na nedávném křtu debutového cédéčka New Elementu Znamení s dvanácti songy, na něž přispěl třeba i Michael Jay, jenž píše i pro Eminema nebo Céline Dion, se ukázalo, jaký je o pány zájem. Na akci, kam dorazila i velmi zajímavě vymóděná Dominika Mesarošová, rozvrkočené obdivovatelky na čtveřici chlapců naházely hned několik podprsenek a kalhotek.

Horší už je to s tím, že na mládence čekají i po vystoupení a ohrožují plynulost silniční dopravy. „Čekají na nás davy holek a zatarasí silnici. Může to být pro ně nebezpečné,“ dodal s obavami Lukáš z bandu.

Reklama

Další články

Načítám