Hlavní obsah
Článek

Připadalo nám, že herečka Tereza Kostková (47) je stálicí televizních seriálů, ale vyvedla nás z omylu. "Už od října, kdy skončilo natáčení Vinařů, nenatáčím vůbec nic. Užívám si období volna," svěřila Super.cz, když jsme ji potkali na charitativní akci Hanky Kynychové (55) Hejbejte se, kde předávala jednu z cen.

"Charitě se věnuji hojně, řekla bych, že se v tomto směru hodně hýbu, a to celoročně. Mám svůj nadační fond pro seniory, podporuju děti, vlastně všechno, co se ke mně dostane a mám na to čas. Což ale není vždycky, zrovna Hanka mě zvala už mnohokrát, a našla jsem prostor až teď, na osmý ročník. A v prosinci jsem patronkou další charitativní akce, kde se možná potkáme," vypočítala Tereza.

A jak je možné, že má teď tolik volna? "V lednu sice začnu zkoušet muzikál Mýdlový princ, ale v říjnu skončili Vinaři, v Cestách domů nefiguruje moje postava v dějových linkách už přes rok, letos nebude ani Stardance, Muži proti ženám mám natočeno už z února, takže jen hraju v divadle, moderuju a jsem s Toníčkem, takže dopoledne chodím cvičit a chodím jednou týdně na zpěv k vynikající Ireně Budweiserové," vysvětlila herečka.

"Ale u herců to není nic neobvyklého, že je někdy práce hodně a jindy méně. Pořád něco dělám, ale nezkouším ani na divadle, jako to bylo třeba loni, kdy jsem netočila Cesty, ale měli jsme dva měsíce zkoušky Přátel. Ve volných chvilkách se věnuju přípravě, a budu vlastně ještě točit Silvestra pro Českou televizi, ale to je jenom jeden den," upřesnila.

Tereza nás trochu zaskočila tím, že vzala roli v muzikálu, ale není to poprvé, kdy bude v divadle zpívat. "Ostatně je to věc, která není žádný koncert, ale vyžaduje činoherní herce. Nesmíte očekávat Cats nebo Fantoma opery. Ale jestli jste zvědaví, jak zpívám, a nevydržíte to do března na Mýdlového prince, můžete se přijít podívat do Divadla Palace, kde se v představení Miluji tě, ale..., alternujeme s Danielou Šinkorovou," pozvala nás Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám