Hlavní obsah
Článek

S herečkou Bárou Kodetovou se ve společnosti moc často nepotkáváme. Žije na vesnici, vychovává tři dcery a je ráda, že kromě péče o domácnost stihne občas i hrát, natož aby navštěvovala večírky. Tentokrát udělala výjimku a vyrazila do centra Prahy, ovšem jen kvůli charitě.

Spolu s mnoha dalšími známými tvářemi se účastnila finále charitativního projektu Hejbejte se Hanky Kynychové (55) pro děti z dětských domovů. Čas si našla, ale jen dopoledne, dokud byly holky ve škole.

A právě proto, že ji tak často nevídáme, nás překvapilo, jak dlouhé si nechala narůst vlasy. Před časem si je totiž nechala ostříhat úplně na kluka, a jak super.cz prozradila, potají ve vesnickém kadeřnictví, aby to manžel Pavel Šporcl a dcery nevěděli, protože by jí to určitě zakázali.

"Už si nechávám vlasy růst dlouho, doma se to prostě líbí víc," krčila rameny Bára, které se vedle herectví a výchovy dětí začala věnovat i další profesi a podle jejího námětu vznikl jeden z dílů cyklu Nevinné lži Vedlejší příznaky, kde vycházela ze svých vlastních zkušeností ze života tzv. zelené vdovy.

Reklama

Další články

Načítám