Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chomáče vypadaných vlasů, kšiltovka zakrývající zhoršení pleti, lámající se nehty, únava z rychle ubývající hmotnosti z nedostatku živin. Tak s tímto se potýkala Dominika Kadlčková (34). Ti, kteří modelku v poslední době viděli, se většinou domnívali, že se potýká s problémy s příjmem potravy. Ve skutečnosti ale Dominika ubývala na váze prý zcela nedobrovolně.

„Trápila mě osmička takovým způsobem, že musela okamžitě ven. Měla jsem totiž v čelisti zánět,“ vysvětlila pravý důvod své vyhublosti Kadlčková a dále popisovala své trápení: „Brali mi kus kosti o velikosti kaštanu. Kost srůstá a hojí se tři měsíce.“

Kromě toho, že modelka díky problémům se zuby moudrosti trpěla bolestí, tak nemohla standardně jíst. „Zasekla se mi čelist, a jelikož je to párový orgán, tak jsem otevřela ústa na velikost prstu. Vešlo se mi tam brčko. Hodně jsem toho odpila, co šlo rozmixovat, to jsem snědla,“ svěřila se nám Domča na představení projektu Gay roku, který podpořila s dalšími známými osobnostmi. Jen výjimečně vyráží kráska mimo domov a spíše se stále šetří. „Stále beru prášky, nemůžu řídit auto, nemůžu pít. Neměla bych být sama, protože mám stále spoustu nežádoucích účinků z léků,“ nechala se slyšet bývalá herečka nekonečného seriálu Ulice.

Už v minulosti Kadlčková překvapovala svou vyhublostí a nyní se zdá, že bude brzy procházet zdí. Stávající stav prý ale nebude trvat dlouho. „Je hloupý, že nemůžu cvičit, spadly mi míry. Bez cvičení jsem taková nevrlá,“ krčí rameny Kadlčková.

Reklama

Další články

Načítám