Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) je novou posilou primáckého TopStaru, kde povede novou rubriku. Na Primu se Kateřina vrací po dlouhých jedenácti letech. "Začínala jsem tady s T-music v roce 2003 a stýskalo se mi. TopStar beru jako zásadní neměnnou konstantu českého šoubyznysu a společenského života, přežil vždycky všechno a lidi ho mají v oblibě. Jsem ráda, že můžu být součástí," těší se na práci Kateřina.

"Moji rubriku jsme připravovali asi tři měsíce a dali jsme si záležet. Jmenuje se Lovestory a detailně v ní probíráme pokaždé jeden pár, který je součástí šoubyzu. Podíváme se na něj do detailů se vším všudy. Kde se seznámili, zasnoubili, vzali, případně rozešli a zase sešli. Z každého páru se mi zatím podařilo dostat něco speciálního, co nikdy nikde neřekli," prozrazuje moderátorka, která pracovně jede na plné obrátky, v lásce zatím ale tolik štěstí nemá.

"Tento rok se věnuju práci, soukromý život stojí zaparkovaný. Předtím jsem to dlouho měla naopak, a nikam to nevedlo. Hodně jsem všechno přehodnotila a zjistila jsem, že je dobrý zbavit se kohokoliv, kdo vám přistřihává křídla a sráží sebevědomí. V takových vztazích žije spousta holek a je jenom na nás, kdy řekneme ne. Je až legrační, že jakmile jsem to udělala, najednou jsem dokázala všechno, co jsem po pracovní stránce chtěla. Prostě makám a starám se o dceru," vysvětluje.

"Ten pravý si nás najde sám a nenechá se odradit ničím. Tentokrát to už nebude na rok, ale napořád, protože kdo projde tak náročným výběrovým řízením, které s Claud máme, toho si necháme. Nemám kam spěchat, chci teď hlavně pracovat a rozhlížet se kolem," dodala Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám