Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ben Cristovao (36) je idolem žen a dívek, touží po něm stovky, možná tisíce fanynek. On však dlouho o ženy příliš zájem neměl. Více ho zajímaly knížky a videohry. Super.cz prozradil, kdy měl poprvé sex. A zrovna brzy to nebylo.

"Panic jsem byl až do sedmnácti, skoro osmnácti. Těsně jsem to stihnul. Ale bylo to tak rychlý, že se to možná ani nepočítá," řekl Super.cz s úsměvem Ben.

"Nepřišlo mi to ani divný, že jsem do toho šel tak pozdě, hodně jsem četl knížky, přišlo mi dobrý si chvíli počkat. Kluci v patnácti už jezdili na Mácháč a já sbíral hokejové kartičky a četl. Ta vlna v patnácti šestnácti mě minula," dodal Ben na oslavě 20. narozenin diskotéky Zlatý strom, která se nesla ve stylu 90. let.

"V devadesátých letech jsem hrál fantasy hry, závodně jsem začal jezdit na snowboardu, měl jsem za sebou tenisovou kariéru a poslouchal Lucii a jejich písničku Jsem skoro panic," uzavřel se smíchem Ben.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám