Hlavní obsah
Článek

Herečku Evu Vejmělkovou jsme neviděli roky, až při příležitosti křtu její první knihy Růžové moře jsme měli příležitost s ní promluvit. A mimo jiné nás zajímalo, proč se nikdy nepochlubila svými dcerami. Holkám už je deset a třináct let, takže to jsou pomalu slečny.

Proč třeba nikdy nehrály ve filmu, když řada známých rodičů vozí potomky na plac pomalu už jako miminka? "Holky se byly podívat, když manžel natáčel. Ta atmosféra je zajímala, ale spíš za kamerou než před kamerou. Ale bráním se tomu, abych je vodila před média. Mají právo na to, mít své anonymní dětství," míní Vejmělková.

Zda jsou dcery hezké po ní, hodnotit nechce. "Jsou to děti a právě proto je nevodím před média. Že jsem dělala tuhle profesi, je moje věc, a nechci, aby moje děti někdo soudil. Jsou matky, které se rády prezentují svými kabelkami a svými dětmi, a já si myslím, že to nemám zapotřebí," vysvětlila.

Prozradila ale aspoň, čemu se dcery věnují, a zda inklinují ke světu šoubyznysu. "Jsou ještě malé na tak velká rozhodnutí. Točí filmy, hrají v nich, střihají je a ozvučují, ale já jsem jejich prvním a posledním divákem. Baví je spíš práce za kamerou, ale já se to v nich nesnažím nějak provokovat, ani bych spíš nebyla ráda, kdyby v budoucnosti dělaly takovou profesi. Ale ať se rozhodnou v životě jakkoliv, tak vědí, že je v tom vždy budu podporovat. Obě tancují, starší dcera dělá latinskoamerické tance, mladší break a hiphop, mají spoustu zájmů adekvátních jejich věku," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám