Hlavní obsah
Článek

Spisovatelka Bára Nesvadbová (49) v pondělí jako každoročně pořádá velký charitativní bazar, do něhož přispívá i řada známých tváří. Zájemci si tady mohou za pakatel pořídit nejen luxusní značkové kousky, ale třeba i kompletní večerní model Moniky Babišové nebo sukni Evy Herzigové (51).

"Eva toho dala podstatně víc, ale už mám všech těch šatů tak plnou hlavu, že si ani nepamatuju, kam jsme co pověsili i s mými pomocníky," svěřila Super.cz Nesvadbová, které s vybalováním darovaného oblečení pomáhala řada přátel a také její dcera Bibiana, sama by to přes víkend nestihla a bazar se v pasáži uprostřed pražského Václavského náměstí otevře už v pondělí ve čtyři hodiny.

"Je to už devátý ročník, letos to pro mne bylo ale ještě o něco náročnější, protože jsem měla povinnosti spojené s filmem Pohádkář a s vydáním nové knihy," řekla nám Bára mezi desítkami štendrů v hale naplněné oblečením k prasknutí. "Co se neprodá, bude poslední půlhodinu za polovičku, zbytek vozíme do nadace Sue Ryder," upřesnila ještě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám