Hlavní obsah
Článek

Když osmašedesátiletá Cher vyjížděla na turné, přiznala, že je to v jejím věku už dost náročný výkon. Tanec a zpěv dohromady její zdraví podlomily natolik, že po několika koncertech vážně onemocněla. Lékaři dokonce hovořili o ohrožení života. V listopadu se ale měla zpěvačka a oscarová herečka vrátit na koncertní pódia znova. Místo toho turné zrušila úplně.

„Nic takového se mi nikdy nestalo. Nemůžu se dost omluvit svým fanouškům, kteří si už koupili lístky. Jsem hrdá na tuto show. Je to má nejlepší za celou kariéru. Upřímně doufám, že se příští rok budeme schopni vrátit a dokončit to, co jsme začali,“ oznámila zklamaná Cher v oficiálním tiskovém prohlášení.

Na webu pak její mluvčí vysvětluje: „Ačkoli se neustále zlepšuje její zdravotní stav, její ošetřující lékaři jí doporučili, aby ještě nějaký čas odpočívala, dokud nebude naprosto zdravá.“

„Moc se omlouvám, že jsem nemohla být tou první, která vám řekla o zrušení mého turné. Snažila jsem se opravdu dost tvrdě, ale má vůle nedonutila mé tělo,“ napsala Cher na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám