Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová (47) je zamilovaná jako školačka a láska ke kladenskému hokejistovi Tomáši Hornovi jí prospívá po všech stránkách. Má spoustu pracovních nabídek, rozdává jeden úsměv za druhým a moc jí to sluší.

O tom, že je do fešného hokejisty zaláskovaná až po uši, svědčí i vzkaz, který mu na sociální síti napsala k narozeninám. Tolik superlativů najednou muselo kladenského hokejistu určitě dojmout.

„Prožila jsem krásné odpoledne s člověkem, se kterým je mi už pět měsíců překrásně, bezpečně, upřímně, čistě, láskyplně a navíc má narozeniny. Tomáši, všechno nejlepší, má lásko,“ vzkázala Absolonová šampiónovi svého srdce.

A zdá se, že láska svědčí i Tomášovi. Po přestupu z Žiliny do Kladna se k Absolonové konečně mohl přestěhovat a za tým, který vlastní Jaromír Jágr, sází jeden gól za druhým. Uvidíme, zda se Monika dočká i společného potomka, kterému by se jistě v budoucnu nebránila.

Myslíte si, že vztah Moniky Absolonové a Tomáše Horny vydrží?
Ano, je to moc krásný pár a určitě jim to spolu bude klapat
12 %
Ne, za pár měsíců se rozejdou
54,2 %
Ano, myslím si, že Horna nakonec udělá z Absolonové maminku
33,8 %
Celkem hlasovalo 10650 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám