Hlavní obsah
Článek

Účastník jedné ze šmírovacích reality show, máme dojem, že se jmenovala VyVolení a šlo o její asi osmdesátou šestou řadu, se „proslavil“ tím, že mluvil jak třináctiletá holčička, která ještě nezačala kouřit, a tak jí nezmutoval hlas, kroutil pozadím tak, že jím málem rozboural i vilu a zamiloval se do budoucího vítěze celého klání, byl zkrátka vždycky tak trochu holčička. Teď ale Martin Hranáč (32) překvapil, když se nechal vyfotit sice nahý, ale přesto zaujalo, že už asi z půl procenta začíná vypadat jako chlap!

Martin, jenž měl donedávna přísný zákaz vycestování na jižní a severní pól, jen aby proboha neurychlil tání ledovců, chtěl touhle fotkou připomenout 25. výročí sedmnáctého listopadu 1989. Zatímco jiní házeli vejci nebo mluvili sprostě, on se svlékl, hodil na sebe psa, sandály a ponožky (pro tohohle týpka jde asi o symbol Čechů před pádem socialismu, nicméně i dnes jde o módu) a zvěčnil se.

O Hranáči nebylo po konci reality show moc slyšet. Jeden čas působil v Německu, kde snad měl učit mladé go-go tanečníky správný úchop tyče, pak se vrátil do Čech a zkoušel rozjet i kariéru barmana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám