Hlavní obsah
Článek

Žena, která přežila krále rock´n´rollu (exmanžela Elvise Presleyho) i krále popu (bývalého zetě Michaela Jacksona (†50)), by ráda zůstala navždy mladá. Priscilla Presley však za pár měsíců oslaví 70. narozeniny.

Herečka, jejíž osud se střetnul s nejslavnějšími muži hudebního šoubyznysu, se stáří brání plastickými operacemi, které jsou na jejím obličeji stále patrnější. Hvězda seriálu Dallas se v Manchesteru předvedla v kostýmu zlé královny v muzikálu Sněhurka a sedm trpaslíků, kde vzbuzovala opravdu děsivý dojem. Stejně jako tato pohádková postava zřejmě žárlí na mladší a krásnější kolegyně.

Málokterá žena si užila tolik pozornosti jako Priscilla, která byla na přelomu 60. a 70. let manželkou nejžádanějšího muže té doby Elvise Presleyho. Během šesti společných let se jim narodila dcera Lisa Marie, která si však svého slavného tatínka příliš neužila. Elvis zemřel v době, kdy jí bylo pouhých devět let.

Lisa Marie po mamince podědila slabost pro vlivné muže a v roce 1994 se provdala za nejkontroverznější osobnost celé hudební historie, Michaela Jacksona. Po boku krále popu si dcera Elvise Presleyho užila stejnou slávu jako kdysi její matka, ale manželství jim nevydrželo ani dva roky. Lisa Marie poté ulovila hollywoodského herce Nicolase Cage (60), ale tento vztah také skončil rozvodem.

Reklama

Další články

Načítám