Hlavní obsah
Článek

Také toužíte po osobité ložnici? Po ložnici, ze které dýchá styl a vytříbený vkus? Secesní motivy jsou trefou do černého. A nemusíte hned začínat rekonstrukci, ráz ložnice můžete od základu změnit i jen povlečením. Pořiďte své posteli nový kabátek a dopřejte si atmosféru první republiky u sebe doma. Anebo ji dopřejte svým blízkým – do Vánoc přeci jen zbývá už jen měsíc!

Secesní motivy si žádají kvalitní materiály

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už luxus v podobě povlečení v secesním stylu chcete dopřát sobě anebo svým blízkým, nezapomeňte kromě krásného motivu vybrat také správný materiál. Měl by být příjemný na dotek a krásný na pohled. Bavlněný satén je proto jasnou volbou. Díky atlasové vazbě je lesklý na pohled, perfektně saje vlhkost, je prodyšný a hebký. A my jsme našli hned čtyři okouzlující secesní povlečení právě z bavlněného saténu – podívejte se!

Neopakovatelná atmosféra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sofistikovaná barevná kombinace temně fialové, černé, šedé a smetanové společně s okouzlujícími motivy vytvoří neopakovatelnou atmosféru. Ornamentální detaily dodají každé ložnici šmrnc a promění ji v nejosobitější místnost celého domu. Lesk bavlněného saténu krásně doplňuje celkový dojem z tohoto přepychového povlečení. Co říkáte?

Jako v zámecké komnatě…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…se budete cítit díky povlečení Angelika. Výrazné béžové a sněhově bílé odstíny doplněné secesním designem jako by vypadly ze šlechtické ložnice. Dokonale doplní tradiční i moderní interiér a vnesou do místnosti útulnost a harmonii. Tento kousek zaujme na první pohled každého, kdo si chce dopřát něco extra.

Extravagantní nádech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud dáváte přednost výraznějším barevným variacím, okouzlí vás povlečení Velmont. Syté odstíny fialové, kontrastující s jemnou smetanovou barvou a doplněné o secesní vzor, promění každou ložnici k nepoznání. Přirozený lesk bavlněného saténu navíc podtrhne luxusní vzhled celého povlečení a celého interiéru.

Elegance bude vaší ložnici slušet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výrazné barvy a motivy nejsou nic pro vás? Pak vsaďte na elegantní povlečení Askot. Elegantní barevná kombinace bordó a krémové působí harmonicky, a přesto stylově. Decentní ornamentální vzor zaujme i náročné oko a luxusní bavlněný satén pohladí i tu nejcitlivější pokožku. Co říkáte na toto nadčasové povlečení?

Další články

Načítám