Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečce a moderátorce Milušce Bittnerové, která se pyšní čistě přírodními bujnými pětkami, se po letech rozpadlo manželství.

S manželem Lukášem už půl roku nežije. A důvodem prý není to, že by jim do vztahu vstoupil někdo třetí. Každý z nich se prý rozhodl žít úplně jiným životem. Zatímco Miluška chce bydlet v Praze, manžel se odstěhoval na Šumavu.

„Měli jsme naprosto jiné představy o životě už hrozně dlouhou dobu a myslela jsem, že to zvládneme. Manžel chtěl být blíž přírodě, já jsem holka, která potřebuje rychlé pražské tempo. Došli jsme zkrátka k tomu, že spolu nemůžeme žít," řekla Super.cz Miluška.

Jedním z důvodů bylo i to, že pár neměl děti. "Určitě je to jeden z důvodů, ale není to hlavní důvod našeho rozchodu," dodala Miluška, která se z rozluky dlouho vzpamatovávala. "Bylo to těžké, ale myslím, že těch šest měsíců na zocelení bylo tak akorát. Jsem připravená žít. Neříkám, že se rozhlížím po chlapech, ale rozhodně jsem na chlapy nezanevřela," dodala sexy herečka.

S manželem se poznali před 17 roky, osm let nato se vzali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám