Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Neúnavný ochránce slabých a týraných žen Zdeněk Macura (49) si jako svůj životní cíl určil, že spasí Ivetu Bartošovou (†48). Pomáhal jí, a to i finančně, když jí posílal desetitisíce korun, aby neživořila, snažil se ji zbavit Josefa Rychtáře a odvezl ji i do Itálie, když si o to řekla, než se rozhodla zase úplně jinak, vrátila se zpět k říčanskému bijci a z Macury se snažila udělat blázna. Ten teď neprožívá lehké období. Kvůli ostudě ho nechtějí nikde zaměstnat a oblečení si musí obstarávat za hubičku!

Macura byl vždycky šetřílek, ale že by až takový… „Zjistil jsem, že je možné se obléct za sto třicet korun. Kabát, sako, i košile stály po deseti korunách, nejdražší byla šála za stovku,“ pochlubil se modelem na letošní zimu. Proti gustu žádný dišputát, navíc už se aspoň nebude producírovat ve vysmívaném lesklém sáčku.

Zdeněk ale rozhodně nezahálí. Když už se mu nepodařilo spasit Ivetu, chce zachránit jiné zástupkyně něžného pohlaví. Připravuje proto knížku o týrání, slibuje v něm rady nejen dámám, ale i mužům, kterým doma žena nepěkně vládne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám