Hlavní obsah
Článek

Lucie Bílá (58) už osmnáct let kraluje Českému slavíku. Jen dvakrát, v roce 2005 a o rok později, ji dokázala porazit Aneta Langerová. Super.cz vám nyní přináší důvody, kvůli nimž podle nás letos tahle fenomenální zpěvačka po dlouhých letech zase neuspěje. Hlasujte také v anketě pod článkem!

1) Zemřela Iveta Bartošová

Ne, že bychom to Lucce přáli, ale až ona jednou odejde do věčných lovišť, taky přijde řada posmrtných ocenění, snad i za Sportovce roku. A jak ji známe, pokud ji letos nečekaná favoritka na vítězku v kategorii Zpěvačka roku porazí, bude jí to moc přát. Aby také ne, vždyť Iveta kromě anticen roky nic nevyhrála.

2) Naštvala fanoušky vyznamenáním od Zemana

Politika a umění by se neměly směšovat, sama Lucie ale podporou Zemanovi dala najevo, že si myslí něco jiného. A když pak, jistě čirou náhodou a vůbec to nesouviselo s tím, že držela palce hradnímu pánovi v loňských prezidentských volbách, dostala od toho samého člověka spolu s dalšími spřízněnými umělci státní vyznamenání, obrátilo se k ní zády i mnoho dosavadních příznivců. Uvidíme, zda se to projeví i na Slavíku. I kdyby, srdíčková Lucie nemusí smutnit. Jedno ocenění letos už má.

3) Potřebuje konkurenci

Její neotřesitelnou pozicí první dámy českého popu by paradoxně i druhé či třetí místo ve Slavíku nezamávalo. Možná naopak. I takový Karel Gott se teprve nedávno musel sklonit před Tomášem Klusem a každý velikán potřebuje být jednou za čas přeskočen, aby měl zase o to větší motivaci.

4) Přestává zvládat popularitu

Bílá zpívá jak o život, jezdí vymazlené Černobílé turné, hraje v muzikálu Addamsova rodina, ale taky je letos čím dál nakvašenější a uražená za to, že jí všichni nefandí. Ne každý snese její srdíčko na dlani (mnozí to mají za přetvářku a dobře vypočítanou hru na city). Jenže Lucie ani výtky kvůli chování k Zemanovi nedokáže pochopit. Zatím to držela v sobě, teď už si ale i veřejně stěžuje. Asi by to chtělo menší lekci, aby zase místo věcí okolo řešila to hlavní: zpěv.

5) Slavíka si může ušít. Nebo přičarovat

Jako rukodělně zručná hobby šička si může cenu sama udělat. Největší radost si stejně člověk udělá tím, co si sám vyrobí, ne? A již zmíněná Iveta Bartošová tvrdila, že Lucie prý vládne černou magií, kterou jí měla ubližovat. Kdyby takové schopnosti měla, není nic lehčího než cenu, kdyby ji získal někdo jiný, pomocí čar a kouzel dostat hezky k sobě na poličku. Tak proč si to zjednodušovat a přebírat ji před lidmi v sále?

Měla by Lucie Bílá letos vyhrát Slavíka?
Rozhodně ano. Zpívá skvěle, v tom je nejlepší
17 %
Ani náhodou! Za co, proboha?
24,9 %
Jednou může být druhá, ať se dostane i na ostatní
4,7 %
Jen ať nechá vyhrát Ivetu Bartošovou
2,5 %
Je mi to úplně jedno
50,9 %
Celkem hlasovalo 38143 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám