Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Luděk Sobota si zahrál tatínka hlavní postavy v novém filmu MY 2 a na premiéru vyvedl kromě manželky Adrieny také charizmatického syna Ladislava s krásnou přítelkyní.

Oblíbený herec v posledních letech konečně dostává vážnější role a nová poloha mu sedí. Ve filmu mu manželku zahrála Milena Steinmasslová, která byla za ten živější element, a na Sobotu zbyla role podpantofláka.

Jeho syn Ladislav ale potvrdil, že doma si táta sjednat pořádek umí. „Až takový podpantoflák není, ve filmu to bylo trochu přehnané a patřilo to tam. Ale kdyby byl takový normálně, to by se mi nelíbilo. To zase on si doma dupnout umí,“ směje se Ladislav.

„Ta role byla menší, ale líbil se mi v ní. Táta od doby, co začal hrát vážnější role, je jako ryba ve vodě. Teď mu to sedí a začíná se v tom cítit víc než v těch komických,“ říká Sobotův syn, který po premiéře dorazil i s otcem a přítelkyní ještě na afterpárty.

Ladislav ví, že táta už není nejmladší, a občas mu neváhá poradit, když otec zvažuje, kterou nabídku vzít. „Teď zrovna byla situace, že jsme spolu jednu nabídku, co dostal, probírali. Že bych mu něco vyloženě zakázal, to ne. Spíš mu doporučuju, protože vím, na co má, na co se hodí a v čem se cítí dobře. Někdy mu rady ode mě nebo od mámy pomůžou,“ uzavřel Sobota mladší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám