Hlavní obsah
Článek

Srovnání s jedním z nejzářivějších symbolů celé historie Hollywoodu se Emmu Ferrer (20) nikdy nevyhne. Vnučka legendární herečky Audrey Hepburn (†63) po své babičce podědila geny krásy a dělá kariéru v modelingu.

Vyrůstat s pocitem, že jste vnučkou jedné z nejlegendárnějších filmových hvězd nebylo pro Emmu snadné. Teď se konečně rozhodla zúročit krásu i slavné kořeny a vydat se ve stopách Audrey Hepburn, které se kromě herectví proslavila také jako módní ikona. První zkouškou pro ni bylo focení srpnové titulky prestižního magazínu, a teď podepsala smlouvu s agenturou, která zastupuje i slavné modelky Kate Moss (50) a Caru Delevingne (31).

Emma je dcerou Seana Ferrera, syna Audrey Hepburn a jejího prvního manžela Mela Ferrera. Hvězdu filmů Snídaně u Tiffanyho, Prázdniny v Římě a My Fair Lady však nikdy nepoznala. Emma přišla na svět až rok poté, co její slavná babička podlehla rakovině. Při pohledu na její tvář je však zřejmé, že v jejích žilách koluje krev jedné z nejobdivovanějších žen minulého století, jejíž fotky jsou stále oblíbenou dekorací.

Může se Emma Ferrer vyrovnat své babičce Audrey Hepburn?
Ano, podědila po ní krásu
2,9 %
Ne, Audrey Hepburn je nenapodobitelná
41,4 %
Každá z nich je krásná svým způsobem, není nutné je srovnávat
55,7 %
Celkem hlasovalo 15558 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám