Hlavní obsah
Článek

S moderováním zpráv se pojí negativa sedavého zaměstnání a pocítila to i Monika Leová (32), které se po příchodu do televize zhoršila postava. „Nemohla jsem se na sebe už dívat a musela jsem začít makat,“ sebekriticky přiznala Monika.

Spouštěčem, který způsobil změnu životního stylu, bylo nedopnuté oblečení v televizi. „Nemohla jsem zapnout knoflík u mých oblíbených kalhot, a proto jsem se nad sebou musela zamyslet. Právě podstupuju dvanáctitýdenní bikiny program trenérky Kayly Itsines. Jedná se o silové cvičení. Už začínám vidět na břiše čtyři buchtičky a mám z toho radost,“ říká modelka, která cvičí podle návodu na internetu.

Exotická kráska se nemůže dočkat toho, jak bude vypadat po absolvování tréninkového programu. „Vyfotila jsem svou postavu v plavkách na začátku programu, mám před sebou ještě sedm týdnů cvičení a už se těším, až to porovnám s výslednou fotkou v bikinách,“ říká Monika Leová.

Naneštěstí se modelka a moderátorka v zimě nechystá nikam do exotiky, kde by se pochlubila pevnou figurou, ale naopak ji čeká pobyt s přítelem na horách. „Aspoň budu připravená na letní sezónu,“ směje se.

Reklama

Další články

Načítám