Hlavní obsah
Článek

Česká fotbalová reprezentace konečně dělá fanouškům jen samou radost. Po výhře nad Islandem naši bez ztráty bodu vedou tabulku kvalifikační skupiny a vysněné Euro ve Francii je tak zase o něco blíž.

Na pohodu českých fotbalistů má samozřejmě vliv i jejich zázemí, které jim doma tvoří přítelkyně a manželky. Pobíhání za kulatým nesmyslem bylo vždy přitažlivé především pro modelky a missky, jež se na fotbalisty lepí jako vosy na med.

Výjimkou není ani naše reprezentace, kde se to atraktivními krasotinkami jenom hemží. K nejstabilnějším párům patří bezesporu kapitán týmu Tomáš Rosický a bývalá misska a rosnička Radka Kocurová (42).

Půvabnou Českou Miss Earth Nikolou Buranskou (31) se po svém boku pyšní nováček fotbalové reprezentace, jablonecký záložník Filip Novák. A v řadách missek lovil i sparťan Pavel Kadeřábek, jenž dal proti Islandu svůj první reprezentační gól a tvoří roztomilý zamilovaný páreček s Českou Miss 2012 Terezou Chlebovskou (33).

Atraktivními, byť mediálně neznámými tvářemi se obklopují i další reprezentanti. Svou první lásku, blondýnku Alenu, pojal za manželku stoper švýcarské Basileje Marek Suchý a na blondýnky si potrpí i útočník Zwolle Tomáš Necid, jenž se oženil se sympatickou Klárou.

Až do tureckého Besiktase Istanbul následovala stopera Tomáše Sivoka manželka Míša. A samozřejmě nesmíme zapomenout ani na častého střelce nedávných reprezentačních gólů Bořka Dočkala a jeho půvabnou manželku Kamilu. Kterému zamilovanému párečku to nejvíc sekne? Hlasujte v anketě!

Který fotbalový páreček se vám líbí nejvíc?
Tomáš Rosický a Radka Kocurová
29,2 %
Tereza Chlebovská a Pavel Kadeřábek
36,9 %
Nikola Buranská a Filip Novák
9,1 %
Marek Suchý s manželkou Alenou
3,5 %
Tomáš Necid s manželkou Klárou
4 %
Tomáš Sivok s manželkou Míšou
3,8 %
Bořek Dočkal s manželkou Kamilou
13,5 %
Celkem hlasovalo 16553 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám