Hlavní obsah
Článek

Robota v kuchyni má většina českých domácností. Robot na vysávání se rovněž v Česku rychle zabydluje. Mop však přežívá ve velkém. Řekneme vám 5 důvodů, proč vytírání mopem v domácnosti přestává dávat smysl.

1. Vytírání nikoho nebaví

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo tvrdí, že vytírání podlah v bytě nebo domě je zábava, buď strašlivě kecá, zatím neobjevil kouzlo aktivního odpočinku s kamarády nebo rodinou, případně patří skutečně mezi výjimečné procento lidí, kteří se oháněním mopem baví či uklidňují. Tak či tak zcela nový robotický vytírač iRobot Scooba 450 nebo také nejprodávanější robotický mop na světě iRobot Braava vás zcela zbaví starostí s vytíráním a poskytnou čas na daleko příjemnější věci. Konec otravného vytírání máte na dosah.

2. Robot se nenechá rozptylovat a maká

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento fakt si uvědomuje málokdo. Robot nemá na práci nic jiného, než úklid samotný. Nemusí odbíhat k plotně, řešit hysterický záchvat dítěte, kterému druhé dítě sebralo oblíbenou hračku, nemusí myslet na to, že lednička zeje prázdnotou a bude potřeba skočit na nákup. Robot má na starosti pouze úklid samotný a s prací neskončí dřív než bude výsledek téměř dokonalý. Ano, robotickému vytírači Scooba 450 trvá úklid déle než vám, ale on na rozdíl od vás pospíchat nemusí. Jelikož robot používá špičkový systém navigace v místnosti a řízení úklidu iAdapt, výsledek tomu odpovídá.

3. iRobot Scooba 450 vytírá a kartáčuje zároveň

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žádný mop během vytírání podlahu zároveň nekartáčuje. Robotický vytírač iRobot Scooba 450 používá aktivní kartáč otáčející se rychlostí 600 ot./min, který dokáže z podlahy dostat i odolnější skvrny jako třeba zaschlou hořčici. Tohle obyčejný mop neumí. Navíc iRobot Scooba 450 pracuje v unikátním třífázovém čisticím cyklu, v rámci něhož nejdříve předvysaje drobné nečistoty a navlhčí podlahu, poté pomocí kartáče podlahu vyčistí a nakonec vysaje špinavou vodu.

4. Podlaha přijde do kontaktu pouze s čistou vodou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vytřete s pomocí mopu i jedinou silněji znečištěnou místnost a podívejte se do kbelíku. Co uvidíte? Hnusnou špinavou vodu. A teď ruku na srdce. Kdo z vás vodu v průběhu vytírání několikrát poctivě vylije a vymění za čistou? Většinou se mop máchá ve špinavé vodě a na podlahu se dostávají zpátky bakterie a nečistoty, které měly skončit v odpadu. Tento problém u iRobotu Scooba 450 nehrozí. Konstrukce robota zajišťuje, že podlaha přijde do styku pouze s čistou vodou a ta špinavá skončí ve speciální nádobce. Veškeré nečistoty na konci úklidu tak skončí jednoduše v odpadu.

5. Vyberte si robota podle vašich potřeb

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V portfoliu značky iRobot najdete hned dva špičkové vytírací roboty. Robotický vytírač iRobot Scooba 450, který je vhodný na úklid dlažby, lina a vinylových podlah, a to frekventovaných a silněji znečištěných, doplňuje absolutně tichý robotický vytírač iRobot Braava, který se technologií vytírání podlah nejvíce podobá klasickému mopu. Braava dokáže uklízet podlahy v režimu zametání či mopování, a to dokonce i bez použití čisticího prostředku, čímž chrání citlivé povrchy před poškozením. I v mokrém režimu však pomocí utěrky z mikrovlákna aplikuje na podlahu pouze tolik čisticího prostředku, aby nedošlo k poškození podlahy. Sami zvažte, zda se do vaší domácnosti hodí více vytírač, nebo mop.

Další články

Načítám