Hlavní obsah
Článek

Má postavičku k nakousnutí, je maminkou malé dcerky Aničky a nadevše miluje svou rodinu. Ženu, jejíž sexy tělo vidíte na fotce, naplňuje hudba do té míry, že začala budovat kariéru dýdžejky. Doma ji hýčkají paže opravdového chlapa, který ji pojal za manželku a do chomoutu s ní po předchozích nevydařených manželstvích vstoupil potřetí. Už víte?

Manželka herce a moderátora Jiřího Pomeje (49) Andrea buduje svoji vlastní kariéru, která s kariérou jejího manžela nemá vůbec nic společného. Je celkem velkou odbočkou od teritoria jejího manžela.

„Taneční muzika mě neuvěřitelně naplňuje energií. Letos jsem měla možnost zahrát si v Thajsku. Můj hudební styl se nazývá Melbourne Bounce a v Asii je velmi oblíbený. Možná taky díky tomu jsem dostala nabídku vystupovat v únoru na populárních Full Moon Party.

„S velkým respektem se za pomoci DJ Pekose v klubu Mecca připravuju,“ popisuje svou slibně startující kariéru Andrea Pomeje, která na fotkách Lenky Hatašové pózuje coby sexy indiánka.

„Tyhle čelenky jsou mým doplňkem při vystoupení, stejně tak indiánské motivy používám v intru. Nápad vznikl opět v Thajsku, kde mi místní lidé dali dokonce přezdívku Indiánka,“ svěřila Super.cz matka malé Aničky, která v září slavila první narozeniny.

„Bohužel jsem si toho pracovně nabrala tolik, že nabídky na akce v Čechách přesouvám na leden, kdy bych chtěla představit i nějakou svou vlastní produkci. Takže veškerý svůj čas dělím mezi rodinu a hudbu,“ dodává rostoucí dýdžejská hvězda a nešetří chválou na svého manžela, který se prý skvěle stará o jejich dceru, pokud má maminka zrovna večer nějaké vystoupení.

Reklama

Další články

Načítám