Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss změnila po deseti letech svého majitele a nyní byla představena nová koncepce soutěže, která přináší dost razantní změny. V jedenáctém ročníku se za moderátorský pultík vedle Libora Boučka (43) postaví také Leoš Mareš (47) a jediná národní soutěž krásy se dočká také vlastní patronky. Této úlohy se zhostí moderátorka Iva Kubelková (46).

Kubelkovou, kterou soutěž krásy vlastně stvořila, představila majitelka České Miss Marcela Krplová. „Představuji byznys, představuji podnikání, a přestože módu a design mám velmi ráda, tak bych v tomto směru nebyla dívkám tím nejlepším rádcem," zdůvodnila Krplová, proč v soutěži vznikla zásadní role ambasadorky.

„Jsem velmi potěšená, že jsem dostala tuto krásnou nabídku," nechala se slyšet Iva coby nová tvář soutěže krásy. „Upřímně si nedovedu přestavit projekt, ve kterém bych byla schopná lépe předat své zkušenosti ze soutěže krásy, z modelingu nebo z profesí, které dělám v současné době," uvedla Kubelková a dále dodala: „Moje role má dvě polohy. Bude to komunikace s médii a tou druhou polohou je působení v realizačním týmu, který bude projekt směřovat dál a vymýšlet nové strategie."

Reklama

Další články

Načítám