Hlavní obsah
Článek

Kolem smrti zpěvačky Ivety Bartošové (†48) je mnoho otazníků a spíš jich přibývá, než by jich ubývalo. Jak je možné, že manžel ženy, která pár dnů před sebevraždou svůj čin oznámila, s jejím stavem neseznámil úřady a nezachránil jí život? Nebyla psychicky či fyzicky týraná? Nedopustil se někdo zanedbání péče o čím dál churavější pěnici? I když se nyní vyrojily zprávy, že v souvislosti s tím policie šetří oznámení Domenica Martucciho na Josefa Rychtáře (65), Super.cz se dozvěděl, že k žádnému opětovnému otevření případu nedojde.

„Oznámení v této věci k nám podalo hned několik lidí. Zdeněk Macura (49), Domenico Martucci (47) nebo rodina Ivety Bartošové (†48). Dospělo se ale k závěru, že policie nijak nepochybila, vyšetřování bylo opravdu důkladné, takže k obnově šetření nedojde,“ dozvěděli jsme se z dobře informovaného policejního zdroje.

Podle našich zpráv lidé v oznámeních strážcům zákona vyčítali i to, že zdaleka nevyslechli všechny, kteří s Ivetou přišli v posledních dnech života do styku a mohli mít z první ruky informace, jak to chodilo mezi ní a jejím mužem, jehož mnozí podezřívají z toho, že jí mohl ze života dělat peklo na zemi.

Policie případ uzavřela s tím, že se jednalo o sebevraždu a že není ani náznak toho, že by Ivetě Bartošové ke skutku někdo pomohl.

Věříte, že Rychtář nemá na smrti Ivety Bartošové svůj podíl?
Věřím, je ho hodný a čestný pán
1,2 %
Ani náhodou, zločin mu kouká z očí!
84,2 %
Ivetě na koleje nepomohl, ale neměla to s ním lehké
11,8 %
Nebýt Rychtáře, zemřela by už dávno
2,1 %
Je nevinný a ta částka také nesouhlasí!
0,7 %
Celkem hlasovalo 8630 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám