Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kamarádili se, pak nekamarádili, posléze dělali, jako by ani veřejně neproběhla nějaká sprostá slova, dnes už jsou ale už opět nepřátelé. Josef Rychtář (65) a jeho údajná bývalka Jana Podlešáková (emeritní kurtizána) si nemohou přijít na jméno. Ona jemu prý proto, že neměl takové schopnosti, které by od muže čekala, říčanskému vdovci číslo jedna zase přisuzuje naštvání kvůli tomu, že si dovolila otěhotnět s někým jiným a že do novin vyslepičila, že má čekat dítě s přítelkyní. Ale to fakt není všechno.

Tahle vtipná dáma s tak prudkým intelektem, až sloupy pohledem a ofinkou poráží, totiž tvrdí, že jestli se jí bude chtít Rychtář za její slova nějak mstít, se zlou se potáže. „Můj přítel je velmi dobrý kamarád s jeho právníkem. A tak mám k dispozici všechno. Vím třeba, jak to ve skutečnosti bylo s tou autonehodou loni (u které byla i Iveta Bartošová a kvůli níž musí Rychtář k soudu, u nějž se bude zodpovídat z ublížení na zdraví – pozn. red). A vím spoustu dalších věcí. Jestli mě nenechá být, mohlo by se mu nelíbit, co se lidé dozví,“ hrozí Podlešáková.

„Jestli mi nedá pokoj, tak na něj podám žalobu. Prostě ho nechci ani potkávat. A to se stěhuju do Uhříněvsi, budu bydlet blízko domu, kde byla Iveta. A klidně ať mě přijde navštívit do nemocnice v Podolí, kde pracuju jako uklízečka. Na HPP (hlavní pracovní poměr),“ dodala pyšně a vítězoslavně poněkud zmateně působící dáma. Bude se jí Rychtář bát?

Jaké tajné informace může mít Podlešáková o Rychtářovi?
Je to muž!
2,3 %
Je to slušný muž!
2 %
Urnu zesnulé ženy používá jako popelníček
3,3 %
Močí do umyvadla
6,9 %
Svěřil se jí, jak ublížil Ivetě
78,4 %
Svěřil se jí, že to nemá v hlavě v pořádku. Ona
7,1 %
Celkem hlasovalo 3983 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám