Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Datum v kalendáři signalizuje, že Vánoce už klepou na dveře. Je tedy nejvyšší čas zamyslet se, co svým blízkým nadělíte pod stromeček. Nemáte v oblibě obchodní centra, která před Vánoci praskají ve švech? Nevadí! Díky Halens můžete pořídit trendy kousky v klidu z pohodlí domova. Následující stylové svršky a doplňky potěší (nejen) o Vánocích zaručeně každého, včetně vás!

Ozdobte dekolt skvostným šperkem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevíte-li si rady s dárkem pro svou kamarádku, sestru či maminku, řiďte se myšlenkou, že krásný šperk nikdy žádnou ženu neurazí. Může naopak vyvolat vlnu nadšení, tím spíš, vyznačuje-li se nadčasovostí a originalitou. Nadělte tedy skvostný náhrdelník zlatavé barvy, jemuž na koncích dominují výrazné bílé korálky. Pokaždé, když s ním daná žena vyrazí do společnosti, s povděkem si na vás vzpomene.

Hřejivý župan zpříjemní ranní vstávání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milujete bohaté snídaně a oddávání se kouzlu ranní kávy? Jaká by však v zimě byla rána bez huňatého a pohodlného županu? Pokud vám zatím tato povinná součást domácí garderoby nevisí ve skříni, nenápadně naznačte rodině, že by se letos o Vánocích mohla tato zásadní chyba napravit. Stejně tak ale můžete župánkem z vysoce kvalitního materiálu někoho potěšit vy. Zaručeně s tímto dárkem sklidíte nemalý úspěch!

Nezapomeňte na trendy „měkký“ dárek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O ženách je známo, že rády dostávají měkké dárky. A není se čemu divit. Ještě před tím, než takový balíček rozbalí, tuší, že se v něm nachází něco, co by jim mohlo ohromně slušet. Takové očekávání se naplní, najde-li v něm obdarovaná například módní pulovr. Měkký úplet z chlupaté příze vypadá naprosto skvostně a díky hlubokému výstřihu do „V“ v zadní části zajistí sexy look. Zkrátka ideální adept na outfit pro silvestrovský večer.

Šaty, v nichž jejich majitelka zazáří

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Předvánoční čas představuje období, které je charakteristické firemními večírky a adventními koncerty. Využijte těchto slavnostních příležitostí a vyrazte do společnosti jako pravá dáma, jež bude ozdobou večera. Vsaďte například na elegantní žerzejové šaty, které lichotí všem typům postav. Vyberte si ze dvou barevných kombinací, dvou délek a široké škály velikostí! Můžete si o ně ale i napsat Ježíškovi a oslavit v nich příchod nového roku!

Chlupaté palčáky se budou hodit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste zastáncem názoru, že dárky by měly být nejenom pěkné, ale i praktické? Pakliže ano, nadělte sobě nebo své kamarádce pletené bezprsté palčáky. Copánkový vzor a lem z umělé kožešiny dodává rukavicím šmrnc a vtip zároveň. Jsou libo purpurové, krémové nebo snad elegantní černé? Tyto stylové palčáky pod stromečkem ráda najde každá zástupkyně ženského pokolení.

Další články

Načítám