Hlavní obsah
Článek

Komika Billa Cosbyho pokojné stáří nečeká. Poslední týdny ho v amerických médiích stíhá jedno obvinění za druhým. A všechna se týkají znásilnění, jichž se měl dopustit v době, kdy byl slavnou televizní tváří. Teď do hry vstoupila supermodelka Janice Dickinson, která tvrdí, že ji Cosby znásilnil. A přeje mu, aby „shnil v pekle.“

Dickinson o setkání s Cosbym vyprávěla v pořadu Entertainment Tonight s Kevinem Frazierem. Herec ji měl prý zdrogovat a znásilnit, když jí bylo sedmadvacet roků.

„Zavolal, a jak si nejlépe pamatuji, konverzace se ubírala stylem, musíš přijet k jezeru Tahoe, protože tam budu mít teď show a chci ti nabídnout práci, o níž jsme hovořili a pomoct ti s pěveckou kariérou, o niž usiluješ,“ vyprávěla Dickinson. Když za Cosbym přijela, omámil ji tabletou – o niž poprosila kvůli premenstruačnímu syndromu – a znásilnil ji.

„Po večeři… v mém pokoji mi dal víno a tabletu. Příští ráno jsem se probudila a měla cizí pyžamo. Vzpomněla jsem si, že než jsem ztratila vědomí, tak mě tento muž sexuálně zneužil… Poslední, co si pamatuji, než jsem se to ráno probrala, je, jak Bill Cosby stojí v županu z patchworku, sundává si župan a lehá si na mě. A pamatuji si velikou bolest,“ tvrdila Dickinson.

Tuhle otřesnou vzpomínku prý chtěla vydat knižně před lety, ale Cosby a jeho právníci jí v tom zabránili. Když teď o stejné zkušenosti promluvily jiné ženy, rozhodla se stoupnout před kameru a přidat svůj příběh. „Věřím všem těm ženám,“ dodala Dickinson.

Věříte obviněním vzneseným proti Billu Cosbymu?
Ano, zaslouží si trest
35,7 %
Ne, je nevinný
64,3 %
Celkem hlasovalo 11218 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám