Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Tak to je zpráva dne! Všichni, kteří se nedávno upřímně bavili, dojímali i posměšně ušklíbali nad narozeninovým videem Ivany Gottové (48), kde se v outfitu uklízečky odvážila ke zpěvu, mohou jásat. Podle našich informací se totiž Ivana osmělila natolik, že přijala nabídku do chystaného muzikálu Přízrak Londýna pod režijní taktovkou Lumíra Olšovského.

„V tuhle chvíli probíhají jednání. Ivana přislíbila účast a na své účinkování se moc těší. V naší inscenaci bude hrát i zpívat,“ potvrdil nám zdroj z divadla Hybernia, kde bude mít nový kus premiéru 11. března 2015.

V divadelním prostředí je Ivana koneckonců jako doma. V jednom z muzikálových divadel začínala před lety jako produkční a hodně času v divadelním zákulisí tráví v posledních letech i se svými dcerkami, pro které už jeviště dávno není neznámou půdou.

V tomhle případě bude v dámské šatně navíc určitě převeselo. Ve stejném kuse totiž budou s Ivanou hrát a zpívat její kámošky Ilona Csáková a Monika Absolonová. A už nyní můžeme prozradit, že zmíněné tři dámy spolu alternovat nebudou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám