Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zima se zatím neprojevila v plné své síle a nepřinesla sníh, ovšem už je poměrně chladno. Po ránu vás mohou potkat mrazíky, přes den nestoupne teplota o moc výše, než na 5°C. Také vám taková zima vadí? Pak určitě platí staré české přísloví „To chce klid a nohy v teple!“

Kozačky pro každou ženu – skladem i modely pro úzké či silné lýtko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kozačky jsou neodmyslitelnou elegancí zimního období pro každou ženu. Je jedno, jaký je její věk, prostě kozačky k ženě neodmyslitelně patří. A protože se občas představy mnohých dam nepodaří v obchodech přímo splnit, přichází internetový obchod SvětBot.cz a nabízí výběr z více než stovky modelů včetně kozaček pro úzké, či naopak široké lýtko. Dokonce i dámy s extra úzkým či extra širokým lýtkem si mohou splnit svůj sen, protože i pro ně jsou kozačky v nabídce.

Snoboot – exkluzivní sněhule, za kterými se každý otočí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V nabídce internetového obchodu SvětBot.cz najdete exkluzivně i módní sněhule značky Snoboot. Jsou originální, barevné a díky dvojitě impregnovanému svršku také odolné proti vlhkosti. Připojíme-li krásný teplý kožíšek uvnitř a možnost odepínat svrchní lem, díky kterému bota vypadá hned jinak, je to neodolatelná nabídka, co myslíte?

Sněhule nemusí být jen mnohobarevné a extrémně výrazné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sněhule jako takové se vyznačují hlavně pohodlím a dobrým zateplením. Ty kvalitnější pak mají i TEXovou membránu, která zabraňuje proniknutí vlhkosti do vnitřku boty, ale zároveň nechává nohu větrat. Je ovšem zavedené klišé, že sněhule nemohou být hezké a módní. SvětBot.cz vás přesvědčí o opaku. Má totiž v nabídce sněhule, které jsou jak pohodlné a teplé, tak i módní a hezké. Díky jejich praktičnosti, jednoduchému zapínání na zip a dalším přednostem je to jeden z nejprodávanějších druhů bot pro zimní sezónu, tedy hned po kozačkách. A co vy říkáte na tyto krásné módní sněhule?

Ani pánové nepřijdou v zimě zkrátka – mohou být za elegány i frajery

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnozí muži mají představu, že zimní boty nemohou vypadat dobře, a proto chodí raději v celoroční obuvi. To je ovšem velká chyba, protože zimní boty nemusí vždy vypadat nudně. Příkladem může být nabídka z internetového obchodu SvětBot.cz, který nabízí pro zimní sezónu převážně značky Bugatti, Lloyd a Rieker. Elegance, kvalitní kůže a dobré zateplení, to je to, co pány určitě nadchne. Už jste viděli celou nabídku pánské zimní obuvi značek Bugatti, Lloyd a Rieker?

Polokozačky, kotníkové zateplené boty a další zimní značková obuv za super ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen kozačky a sněhule jsou zimní obuví. Nesmíme zapomínat na neméně oblíbené polokozačky či třeba klasické zateplené kotníkové tenisky. I to vše najdete v nabídce SvětBot.cz. Zároveň je dobré připomenout, že při nákupu nad 1 000 Kč máte dopravu zdarma, při nákupu nad 2 000 Kč získáte XXL impregnaci 400 ml v hodnotě 289 Kč zdarma jako dárek, stejně jako máte možnost do 30 dnů od objednání zboží vrátit nebo vyměnit za jinou velikost bez udání důvodu. Největší výhodou vrácení a výměny zboží je, že poštovné zpět za vás zaplatí přímo internetový obchod. Nemáte tak žádné další náklady, nebude-li vám bota sedět nebo se byť jen nebude líbit. Tak na co ještě čekáte?

Další články

Načítám