Hlavní obsah
Článek

Už v roce 2012 čtenáři australské edice magazínu GQ tvrdili, že nejpřitažlivějším mužem planety je herec Chris Hemsworth. Americký magazín People byl toho léta ale jiného názoru a nejvíc sexy podle něj byl Channing Tatum. Letos už ale titul připadl právě jednatřicetiletému blonďákovi Hemsworthovi z Austrálie.

S manželkou Elsou Pataky letos na jaře přivítali na svět dvojčata. Osmatřicetiletá herečka a modelka dala vousatému svalovci Chrisovi v roce 2012 dceru Indii a letos v březnu dvojčata Tristana a Sashu.

„Myslím, že jste mi tím zajistili právo se pár týdnů doma chvástat. Můžu říct manželce 'teď si uvědom, že si to myslí lidé, takže nemusím mýt nádobí a nemusím měnit plínky, jsem něco víc, vyhrál jsem to',“ vtipkoval Chris v rozhovoru pro magazín People, když se dozvěděl, že titul získal.

Australan Hemsworth má mladšího bratra Liama, rovněž herce, který randil s Miley Cyrus (31). Loni na jaře se však se zpěvačkou, s níž byl dokonce zasnoubený, rozešel.

Chris na Austrálii nedá dopustit. A přestože musí často točit v Hollywoodu, na nejmenší kontinent světa, kde s manželkou žijí a vychovávají děti, se vrací s velkou chutí.

„Právě jsme strávili báječný den na pláži s dětmi, plavali jsme a kopali do balónu. Po velmi dlouhé době jsme si tohle mohli užít,“ dodal Hemsworth, jenž své vypracované tělo ukazuje jako komiksový hrdina Thor.

Je Chris Hemsworth nejpřitažlivějším mužem planety?
Ano, je to frajer
27,9 %
Ne, na světě je spousta přitažlivějších mužů
72,1 %
Celkem hlasovalo 13120 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám