Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dobu své rozjeté kariéry nenavštěvovala světově úspěšná topmodelka Linda Vojtová (38) Čechy tak často jako letos. Krásku nyní s rodnou zemí pojila jednak kampaň na minerální vodu a zároveň zde se svojí matkou Taťánou pořádala koncert pro svého dědečka, hudebního skladatele Vadima Petrova.

Letošní poslední, již osmou návštěvou velké přípravy vyvrcholily gala večerem ve Smetanově síni Obecního domu. „Konečně jsem si oddechla. Jsem nadšená, že to všechno dopadlo podle plánu, že dorazili tak úžasní hosté, že bylo narváno, a že si to děda užil," svěřila se nám těsně po koncertu Vojtová.

Lindu do Čech tentokrát výjimečně doprovázel její snoubenec Jamison Ernest, který seděl během koncertu po jejím boku. „Hrozně se mu tady líbí. Před chvílí mi říkal, že je okouzlený právě prostředím Obecního domu. Takový prostor nevidíš jen tak někde. Byl to krásný prostor pro takový velký koncert, který díky prostředí působil velmi rodinným dojmem," usmívá se Linda.

Jamison jezdí s Lindou do Čech maximálně jednou do roka v létě.

Vojtová se v Praze zdrží tentokrát poměrně dlouho, až do 2. prosince. Bude totiž předávat hudební ceny Český slavík a hodlá předvádět na charitativní přehlídce Terezy Maxové Fashion For Kids.

Reklama

Další články

Načítám