Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také jste dosud žili v domnění, že čím méně je žena oblečená, tím více ji muži považují za přitažlivou? Že se mužům nejvíce líbí podvazky a sexy prádlo? Chyba! Nejnovější průzkum zjišťoval, v jakých situacích a v jakém oblečení se mužům z jejich žen nejvíce podlamují kolena. A výsledky vás rozhodně překvapí.

Kdy je žena nejpřitažlivější? Jistěže v posteli. Ale…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naprostá většina mužů prohlásila, že je žena nejkrásnější těsně před spaním. Když se odlíčí, vykoupe, natře tělovým mlékem a oblékne do nočního úboru. A jaký noční úbor považují za nejrajcovnější? Upřednostňují satén, krajku nebo třeba obyčejné tričko? Z více než stovky možností si vybrali čtyři favority – podívejte se na ně!

Zachovejte si tajemství!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní splývavý satén s přepychovými detaily to u dotazovaných mužů vyhrál na celé čáře. „Líbí se mi, když žena nevypadá příliš lacině, ale ani jako jeptiška,“ prohlásil jeden z účastníků průzkumu. A přesně tak budete vypadat v saténové košilce. Květinová výšivka přitáhne pozornost k dekoltu, splývavý střih vytvoří krásnou siluetu a svůdný rozparek rozproudí mužskou fantazii. Elegance, pohodlí a sex-appeal!

Dejte na odiv svou něžnou stránku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při dotazování nejednou zaznělo: „Žena by měla být něžná a křehká. A to zvlášť, když se chystá do peřin.“ Souhlasíte? Pokud se chcete proměnit v romantickou vílu a nechat o sebe pečovat, oblékněte košilku Femi. Decentní detaily, jemné barvy a lichotivý střih probudí ochranitelský pud v každém muži.

Vsaďte na hravost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Do kolen mě nejvíc dostávají saténové šortky a tílko. Žena v nich vypadá hravě a přesto žensky,“ znělo během dotazování. Pokud nejste zastánkyně košilek a typicky ženských střihů, v saténovém kompletu Venice se budete cítit skvěle. A vypadat ještě lépe!

Nezavrhujte jednoduchost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V průzkumu překvapivě zabodovaly také velmi jednoduché kousky. Noční košili s dlouhým rukávem nejspíš málokterá žena obléká s cílem někoho svést. Ale o to více se mužům líbí! „Nejvíce se mi žena líbí, když vypadá, jakože se cítí pohodlně. Nejraději mám nenucenost.“ – překvapivé, že? V pohodlné a elegantní noční košili Savia budete jako v bavlnce.

Další články

Načítám