Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žádné šaty se neobjevily ve společnosti na tolika různých ženách jako model, který ve své kolekci Silverline pro českou konfekci Pietro Filipi vytvořila přední česká návrhářka Ivana Mentlová.

Jako vůbec první tento asymetricky řešený model s rafinovaně odhalenými zády vynesla do společnosti Zuzana Stivínová na finálový večer Elite Model Look. Zdálo se, jako by byly šaty z lehounkého materiálu vytvořeny herečce přímo na míru.

Když si stejný model s plisovanou sukní protknutou subtilním koženým páskem oblékla na benefiční akci své nadace dědička práv na animovanou postavu Krtečka Karolína Milerová, bylo už jasné, že se nejedná o model na míru, ale o šaty z konfekce.

Že tento kousek sluší hlavně vysokým ženám, prokázala přítelkyně herce Lukáše Hejlíka (44), modelka Veronika Fašínová, když model předváděla u příležitosti prezentace kolekce pro podzim a zimu přímo v butiku.

Šaty padly do oka mnoha stylistům, a objevily se tak v několika pictorialech v módních magazínech. Zaujaly například i bloggerku pověstnou svou vášní k extrémním pokrývkám hlavy, která si říká Ina T. Jak je jejím zvykem, uhrančivá kráska model i tentokrát sladila s excentrickou čelenkou.

Kdo se vám v modelu od Ivany Mentlové líbí nejvíc?
Zuzana Stivínová
36,4 %
Karolína Milerová
4,1 %
Veronika Fašínová
50,2 %
Ina T.
9,3 %
Celkem hlasovalo 21824 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám