Hlavní obsah
Článek

Nejen že dáte všem najevo, jak dobře je znáte, ale ještě blízké ochráníte před mnoha hrozbami. Síla léčivých kamenů a krystalů se projevuje zejména ve chvíli, když kámen působí ve spojení se znamením nositele. Nemusí to tak ale být vždy. Pokud je třeba využít jiných kamenů, často stačí pouze zesílit energii oněch krystalů kombinací s čistým křišťálem.

I Štíři a Raci mohou pohlédnout na svět býčíma očima

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento tajemně vypadající minerál je perfektním dárkem pro všechny, kdo chtějí nahlédnout do svého nitra a pochopit sebe sama. Býčí oko ochraňuje a podporuje psychickou harmonii, jež vyvolává naplněním pocitem pospolitosti. Během chladných měsíců pomáhá svému nositeli překonat nachlazení. Jeho pozitivní účinky byly také zaznamenány na zmírňování astmatu a při příznivém působení na paměť.

Fluoritový náramek ochrání Ryby, Vodnáře i Kozorohy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V průsvitných krystalových korálcích tohoto jemného náramku se skrývá mnohem více síly, než by se zdálo. Fluorit je krystal se silnou ochrannou mocí, která se projevuje zejména na duševní úrovni. Fluorit z okolí pohlcuje negativní energii a v podvědomí otevírá dveře k vaší přirozené intuici. V případě citových traumat umí zahojit rány a pomoci duši zpět do světa krás a klidu.

Vločkový obsidián bude držet stráž nad Lvy, Pannami i Rybami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedná se o kámen zosobňující čistotu, zajišťující rovnováhu mezi myslí, tělem a duchem. Bílé vločky vám pomůžou rozpoznat „špatné myšlenky" a oprostit se od nich. Současně umožňuje zbavit se chybných způsobů uvažování. Přináší klid a vnitřní soustředění. S pomocí tohoto obsidiánu lze zesílit izolaci i samotu a snáze se tak ponořit do meditace. Obsidián blahodárně působí na cévy a kostru. Jeho temná stránka vás také ochrání před útoky ostatních lidí a odvrátí od vás jejich zlobu.

Modrý tyrkys inspiruje Blížence a Střelce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tyrkys je očistný kámen. Rozptyluje negativní energii. Zajišťuje ochranu před znečištěním životního prostředí. Jedná se o citlivý a vnímavý kámen, který udržuje rovnováhu, přispívá k seberealizaci a pomáhá hledat řešení problémů. Uklidňuje nervy svého nositele, pokud musí promluvit na veřejnosti. Na duševní úrovni pomáhá zachovávat klidnou mysl s nepolevující pozorností. Rovněž usnadňuje projevy tvůrčích schopností. V citovém životě stabilizuje jinak proměnlivé nálady a navozuje vnitřní klid.

Ametystová koule dopomůže Beranům, Váhám i Býkům ke zdraví

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ametyst je považován za jeden z nejsilnějších kamenů určených na ochranu. Posiluje váš organismus a podporuje imunitní systém tak, abyste zůstali zdraví i během zimních chřipkových epidemií. Ametystová koule navíc pomůže ve stresových situacích a při přepracovanosti.

Další články

Načítám