Hlavní obsah
Článek

Je to k nevíře, za co jsou lidé ochotni utrácet! Do dobročinného bazaru na pomoc nemocným Ukrajincům z bojů na Majdanu přispěla novácká moderátorská hvězdička Emma Smetana (36) hodně zvláštní věcí – obnošenými botami, za což v některých kruzích sklidila vlnu kritiky. Jenže, a teď se podržte, měla úspěch! Její „křusky“ se vydražily za osm tisícovek.

Fetišismus je lehká sexuální úchylka, při níž jedinec mužského pohlaví ujíždí třeba na kůži či na čichání k výpotkům objektu svého zájmu. Kdo ví, co se honilo neznámému dobrodinci hlavou, když se rozhodl za botičky Emičky vysolit takový ranec. „Podle mě je to úplně jinak. On strašně miluje Jitku Válkovou (32). A když se zjistilo, že mají obě stejnou velikost nohou, zaplatil za ně a poprosil mě, abych boty Jitce předal,“ směje se psycholog slavných Rostislav Prokopjuk, vůdčí postava charitativních projektů na pomoc Ukrajině.

Za dobré skutky v této souvislosti tento týden ocenil i odcházejícího pražského primátora Tomáše Hudečka. Tak snad botky nezamořily prostor, v němž se ocenění slavilo…

Reklama

Další články

Načítám