Hlavní obsah
Článek

Okatá kráska s poprsím, na které se právě koukáte, svého času týden co týden podněcovala svými tělesnými půvaby fantazii příslušníků mužské populace v nejsledovanějším americkém seriálu. Chlapi jako přikovaní seděli v křeslech a se slinou v koutcích úst čekali, až se předmět jejich sexuálních tužeb objeví na obrazovce. Už víte?

Hvězda Victorie Principal (64) vyletěla téměř okamžitě po tom, co se v Dallasu objevila vedle Patricka Duffyho jako Pamela Barnes Ewingová. Milující, oddaná, chápající a hlavně zatraceně sexy. Taková byla její milionářská manželka, která z ní udělala svého času sexbombu číslo jedna.

Už jako mladičká, když se ještě živila jako modelka, mířila Victoria hodně vysoko. Její postelí prošli Frank Sinatra i Steven Spielberg. Nakonec se v době své velké slávy v roce 1985 provdala za plastického chirurga Harryho Glassmana, se kterým se po 21 letech rozvedla.

Dodnes se o ní traduje, že si ke svému zjevu pomáhala častými plastikami, na kterých byla závislá. Dnes už seriálová Pamela role nepřijímá a ve společnosti se téměř neobjevuje. A když, tak vypadá stále jako holčička.

Reklama

Další články

Načítám