Hlavní obsah
Článek

Týdeník, jenž stojí za každoročním vyhlašováním cen popularity TýTý, uspořádal hlasování o nejsympatičtější moderátorskou dvojici komerčních televizí. Anketu vyhráli Klára Doležalová a Karel Voříšek (60), moderátoři Zpráv na Primě, kde působí rok a půl.

„Anketa měla zcela jednoduchá pravidla. Chtěli jsme najít tu nejsympatičtější dvojici, jiná kritéria nebyla. Klára Doležalová a Karel Voříšek zvítězili v SMS hlasování s jasným přehledem, dostali o třicet procent víc hlasů než dvojice za nimi,“ vysvětlila vedoucí týdeníku, jehož čtenáři rozhodovali o výsledku.

„Díky za příjemné ocenění naší práce i za podporu, kterou jsme tím od diváků dostali,“ s potěšením konstatoval Voříšek. „To, že nám lidé důvěřují, nám s Karlem dává motor a pozitivní energii a my ji ze všech sil posíláme na naše diváky zpět, skrze kameru,“ doplnila kolegu Doležalová.

A proč princezna a rytíř? „S lehkou nadsázkou lze říci, že po výsledcích ankety má české zpravodajství svou princeznu a svého rytíře,“ uvedl mluvčí Primy jako vysvětlení ke stylizaci fotografie, která k této příležitosti vznikla.

Která je vaše nejoblíbenější moderátorská dvojice?
Klára Doležalová a Karel Voříšek
56,2 %
Lucie Borhyová a Rey Koranteng
15,6 %
Terezie Kašparovská a Tomáš Hauptvogel
6 %
Renáta Czadernová a Petr Suchoň
6,1 %
Gabriela Kratochvílová a Roman Šebrle
6,4 %
Kristina Kloubková a Martin Pouva
9,7 %
Celkem hlasovalo 24893 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám