Hlavní obsah
Článek

Klasickým dárkům už odzvonilo! Češi se předhání v nákupu značkových hraček. Pouze do soboty běží akce s celoplošnou slevou -15 % z internetových cen. Držte pro jednou krok s ostatními a potěšte své ratolesti dárky, které jim opravdu udělají radost! Zadejte v objednávce slevový kód „KUPON15“ a ušetřete! Pospěšte si, dárky mizí závratnou rychlostí!

Lego Star Wars - Adventní kalendář 2014 s 15% slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Znáte nějaký lepší adventní kalendář pro milovníky Lega a Star Wars než tento? Adventní kalendář LEGO Star Wars je určen všem fandům této legendární série. Přeneste se do mezihvězdného prostoru a zkraťte si čekání na nejkrásnější čas v roce společně se svými hrdiny. Adventní kalendář obsahuje celkem 24 dárků včetně tradičních hvězdných stíhaček, minifigurek a dalšího příslušenství. Jakmile nasbíráte všechny dárky, rozbalte hrací podložku a přehrajte si zábavné scény z planety Hoth. Tento úžasný kalendář potěší srdce každého fanouška – kluky, tatínky i dědečky. Nezapomeňte zadat v objednávce slevový kód „KUPON15“.

MATTEL Barbie svítící mořská panna o 15 % levněji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mořskou pannu Barbie znáte z televizní reklamy. Již od nepaměti patří panenky od Mattela mezi nejoblíbenější dětské hračky. Barbie svítící mořské panny mají nádhernou ploutev, která se může rozsvítit! Ploutev se rozsvítí po stisknutí náhrdelníku. Panenka je voděodolná a vaše holčička si koupání s ní rozhodně zamiluje. Díky svítící ploutvi navíc vznikají pod vodou nádherné světelné efekty. Nezapomeňte využít kód „KUPON15“ pro získání 15% slevy!

Robotický mazlíček Hasbro Furby HOT – nezapomeňte na „KUPON15“!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Čas oprášit svůj anglický slovník, protože Furby je zpět a bere útokem i Česko. Furby Hot je druhá generace této hračky, přičemž první generace byla nejprodávanější hračka roku 1998 v USA. Jakou že to má Furby osobnost? To záleží jen a jen na tom, jakým způsobem spolu budete trávit čas. Takže když ho krmíte, objímáte, hladíte, lechtáte, třesete, naklápíte, prudce otáčíte, taháte za ocásek, házíte s ním, mluvíte s ním, nebo mu přehráváte hudbu, mějte na paměti, že to vše přispívá k formování jeho osobnosti.

Samomíchací hrnek s akční slevou 15 % - zapomeňte na lžičky, stačí stisknout tlačítko!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste tak líní, že se Vám nechce ani míchat kafe? Možná to bude znít neuvěřitelně, ale Líný hrnek Vám v tom pomůže a kafe Vám sám zamíchá! Hrneček obsahuje tlačítko, které stačí zmáčknout a nápoj se Vám sám zamíchá. Není nic jednoduššího. Perfektní dárek pro všechny pohodlné lidi, nebo pro milovníky kuchyňských vychytávek! Provoz na 2× AA baterie, které nejsou součástí balení. Originální pomocník, který Vám při pití nápoje zaručí extra komfort!

Zipová sluchátka Hi-Zip – buďte cool a originální a navíc ušetřete díky slevovému kuponu 15 % z ceny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hi-Zip sluchátka se pyšní nadčasovou konstrukcí kabelu ve tvaru zipu, která brání zamotání, křížení a konečnému zlomení kabelu. Revoluční Bass Boos System (BBS) při poslechu posiluje basovou složku, která dodává patřičnou razanci zvuku. Tyto sluchátka se také chlubí dokonalou konstrukcí, umožňující poslouchat Vaši oblíbenou písničku i při nízké hlasitosti se zachováním čistoty a transparentnosti zvuku. Ergonomický tvar dělá sluchátka také zcela zvukotěsná, proto můžeme doporučit pro cestování letadlem, vlakem, nebo autobusem. Nespornou výhodou je, že balení obsahuje 3 různé velikosti špuntů. Vyberte si, který Vám vyhovuje!

Další články

Načítám