Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) se nechala nafotit pro kalendář, který upozorňuje na prevenci AIDS. Marta přiznala, že nechráněný sex s milencem měla jen jednou v životě a s jedním partnerem spala dlouhou dobu jen s ochranou.

"Je hrozně důležité lidi na nemoc AIDS upozorňovat. U nás se to děje hrozně málo. Mladá generace by se měla naučit chránit. Je to jeden z mála rozdílů mezi Německem a Českem. V Německu se všichni chrání," říká zpěvačka, která sama jednou nechráněný sex měla.

"Jednou jsem riskovala, ale nebála jsem se, protože ten člověk v předešlém vztahu ten test měl. Ale příjemné to úplně nebylo," prozrazuje.

Sama také chodila na testy. "Žila jsem půl života v Německu, na testech jsem byla. Je hrozné čekat na výsledky, ale člověk nikdy neví, jakou měl partner minulost," vysvětluje. "S jedním bývalým přítelem jsme pár inkubačních měsíců počkali. Sexuálně jsme spolu žili, ale chránili jsme se, pak jsme šli na test, a když jsme se dozvěděli, že jsme oba v pohodě, tak jsme pak juchali," dodala.

Reklama

Další články

Načítám