Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Míša Nosková (41) léta udivuje svou zálibou v čím dál častějších změnách barvy vlasů nebo alespoň v různorodých účesech. Tentokrát si na hlavu nechala napatlat blond odstín. Jak se jí projevil na inteligenci? „Jestli se mi zmenšuje IQ? Zatím lidé nemají ten pocit, ale je fakt, že už mám blond vlasy, umělá prsa a nehty, tak na tom možná něco bude,“ říká.

Připadá nám, že na hlavě vyzkoušela už všechno, i když vlastně jednu věc přece jen zatím ne. „Holou hlavu jsem skutečně ještě neměla, to je pravda. Prostě mě hodně baví to střídat. A teď jsem se zamilovala do blond barvy. Ze začátku jsem si říkala, že budu vypadat jako odbarvená tmavší dívka, ale lidé říkají, že je to lepší než předtím,“ má radost Míša z reakcí.

Taky říká, že nejen pracovně, ale ani v soukromí nestrádá, a to po absolutně žádné stránce, rozebírat to ale nechtěla. Je prostě spokojená.

„Uklidnila se i situace s tatínkem Elišky. Když jsme se s Honzou rozešli, bylo to složité. Měli jsme problémy, vzájemně jsme si nerozuměli. Ale teď už je to v klidu. Vycházíme si vstříc. A Eliška je spokojená. Mám na ni víc času, než jsem měla, takže jsem ráda. Když jsme ale zkoušeli Sněhovou královnu, viděla mě opravdu jen na jevišti,“ směje se zpěvačka, která bude jakousi vokalistkou Daniela Landy na jeho blížící se šňůře koncertů.

„Beru to jako krásnou příležitost zazpívat si na koncertech, které budou plné a vyprodané. To bude neskutečný nářez. Před takovou masou jsem ještě nezpívala. Je to čest,“ dodala Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám